Μαθήματα Ashtanga Yoga κάθε πρωί για τους μουσικούς και το προσωπικό του Φεστιβάλ
Σε μία προσπάθεια να δώσω λίγη χαρά, φως και δύναμη σε ανταπόδοση των αξέχαστων στιγμών που σκορπούν με τη μουσική τους.
Το μάθημα:
Ένα μάθημα Ashtanga Yoga να ξυπνήσει το σώμα. Συγκεντρωνόμαστε στο πώς η αναπνοή γεννά κίνηση και στο πώς η συνεχόμενη κίνηση κατευνάζει το μυαλό, καθώς δημιουργεί ένα δυνατό κι ελαστικό σώμα. Βρες τον εσωτερικό χορό σου, ώστε να είσαι σε εγρήγορση να αναγνωρίσεις το ταξίδι, το οποίο είναι πάντα κρυμμένο στο παρόν και όχι σε οποιουδήποτε είδους στόχο ή σκοπό.
Σύντομο βιογραφικό:
Η Ναυσικά είναι χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα χορού, ashtanga yoga και pilates, μα πάνω απ’ όλα ένα κορίτσι 35 χρονών που δεν παίρνει τίποτα ιδιαίτερα σοβαρά (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της), αλλά που δίνει γενναιόδωρα ό, τι αγαπά βαθιά σε όποιον τύχει να ενδιαφέρεται να το λάβει.
Είναι απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και συνέχισε τις σπουδές της στο MTD (Modern Theatre Dance) του de Theaterschool του Άμστερνταμ. Ήταν finalist των ακροάσεων του P. A. R. T. S της Anne Teresa de Keersmaeker το 2005.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κορυφαίους χορευτές και χορογράφους σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσα στα χρόνια.
Έχει χορέψει, χορογραφήσει και χορέψει ξανά με διάφορες ομάδες χορού και συνεργάστηκε με μουσικούς και ορχήστρες, επίσης.
Έχει τη δική της μικρή ευπροσάρμοστη ομάδα χορού που ακούει στο όνομα Show What Dance Company, με την οποία πότε πότε κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
Διδάσκει σύγχρονο χορό σε όλες τις ηλικίες εδώ και 13 χρόνια, έχοντας αναπτύξει σιγά σιγά δική της τεχνική, την τεχνική Domino.